Ydelser

Center for Digital Dannelse har et bredt kundeportefølje. Vores fire hovedgrupper er dog ungdomsuddannelser, grundskoler, biblioteker og ledere i private og offentlige virksomheder og organisationer. Vælg den kategori, der passer bedst til dig - eller send os en mail hvis du har brug for et skræddersyet forløb eller sparring.

UNDERVISNINGSMATERIALE, 1. – 9. KLASSE

Undervisningsmateriale til grundskolen, der sætter digitalisering og digital dannelse på dagsordenen fra 1. klasse. Udarbejdet efter fælles faglige mål for IT og Kommunikation.
Læs mere...

GRATIS TELEFONISK SPARRING

Kom dine digitale udfordringer til livs med gratis telefonisk sparring.
Læs mere...

DIGITAL KOMPETENCEOPBYGNING

Inspirationsworkshop for medarbejdere. Kortlægning af personlige digitale kompetencer og målrettet bud på opkvalificering gennem ekspertråd og faglig sparring.
Læs mere...

DIGITAL LEDELSE

Få overblik over dine medarbejderes digitale kompetencer og skab et konkret udgangspunkt for organisationens digitale strategi.
Læs mere...

GØR-DET-SELV DIGITAL DANNELSE

UV-materiale til lærere og ledelse der gør skolen i stand til selvstændigt at afholde workshop og foredrag om digital dannelse, når det akutte behov opstår.
Læs mere...

KOMPETENCELØFT TIL LÆRERE

For lærere og ledelse til grundskolens faglige arbejde med digital dannelse.
Læs mere...

DEN DIGITALE SKATTEJAGT

Den digitale skattejagt er en række øvelser, lege og gruppearbejde rettet mod grundskolens mellemtrin.
Læs mere...

DEN VIRTUELLE FOLKESKOLE

For skoleledere, om skolens virtuelle fællesskab, undervisernes rolle, ansvarsfordeling og etableringen af en digital politik.
Læs mere...

DIGITALISERINGSTRATEGI TRIN-FOR-TRIN

Konsulentbistand for virksomheder, der lægger en 4-trins strategi for digitalisering så du klædes ordentligt på - inden du køber nye teknologier ind.
Læs mere...

DET TEKNOLOGISKE KLASSEVÆRELSE

Inddrag meningsfuld teknologi i undervisningen, der fremmer didaktikken og læring. Forløbet giver inspiration og praktiske øvelser til lærere, samt konkret rådgivning til ledelse.
Læs mere...

TRYGHED VED NETTET

Primært målrettet seniorer, har dette forløb til formål at etablere tryghed ved internettet gennem en dybere forståelse for dets positive såvel som negative aspekter.
Læs mere...

HVAD FOREGÅR DER!

Start dialogen mellem dig og dit digitale barn. Målrettet forældre til unge mennesker, kommer dette forløb omkring brugen af sociale medier og gaming, samt trends som selfies, memes og sexting.
Læs mere...

DIGITAL DANNELSE FOR ELEVER

Tag ordentlig fat i digital dannelse i klassen og på skolen. Digital Dannelse undersøger hvordan man indgår i et socialt, etisk, trygt og værdiskabende samspil med andre i den virtuelle verden.
Læs mere...

DIGITALE KOMPETENCER – SUPERBRUGER

Train-the-trainer forløb der gør ledere og medarbejdere i stand til selvstændigt at videreformidle digital ekspertviden internt i virksomheden.
Læs mere...

DET VIRTUELLE GYMNASIUM

For skoleledere, om skolens virtuelle fællesskab, undervisernes rolle, ansvarsfordeling og etableringen af en digital politik.
Læs mere...

ARBEJDSPLADSENS DIGITALE POLITIK

Digital politik er et sæt "online spilleregler" der gælder for alle medlemmer af en organisation. Formålet er bedre kommunikation og samarbejde.
Læs mere...