Grundskoler

KOMPETENCELØFT TIL LÆRERE

For lærere og ledelse til grundskolens faglige arbejde med digital dannelse.
Læs mere...

HVAD FOREGÅR DER!

Start dialogen mellem dig og dit digitale barn. Målrettet forældre til unge mennesker, kommer dette forløb omkring brugen af sociale medier og gaming, samt trends som selfies, memes og sexting.
Læs mere...

DEN VIRTUELLE FOLKESKOLE

For skoleledere, om skolens virtuelle fællesskab, undervisernes rolle, ansvarsfordeling og etableringen af en digital politik.
Læs mere...

DEN DIGITALE SKATTEJAGT

Den digitale skattejagt er en række øvelser, lege og gruppearbejde rettet mod grundskolens mellemtrin.
Læs mere...

DET TEKNOLOGISKE KLASSEVÆRELSE

Inddrag meningsfuld teknologi i undervisningen, der fremmer didaktikken og læring. Forløbet giver inspiration og praktiske øvelser til lærere, samt konkret rådgivning til ledelse.
Læs mere...

DIGITAL DANNELSE FOR ELEVER

Tag ordentlig fat i digital dannelse i klassen og på skolen. Digital Dannelse undersøger hvordan man indgår i et socialt, etisk, trygt og værdiskabende samspil med andre i den virtuelle verden.
Læs mere...

UNDERVISNINGSMATERIALE, 1. – 9. KLASSE

UV-materiale til grundskolen, der sætter digitalisering og digital dannelse på dagsordenen fra 1. klasse. Udarbejdet efter fælles faglige mål for IT og Kommunikation.
Læs mere...

DIGITAL KOMPETENCEOPBYGNING

Videreuddannelse for fagpersoner. Kortlæg dine personlige digitale kompetencer og få målrettet opkvalificering gennem ekspertråd og faglig sparring.
Læs mere...

GØR-DET-SELV DIGITAL DANNELSE

UV-materiale til lærere og ledelse der gør skolen i stand til selvstændigt at afholde workshop og foredrag om digital dannelse, når det akutte behov opstår.
Læs mere...