Det digitale kompetencehjul

Det digitale kompetencehjul retter sig mod den almene borger i Danmark. Hvilke digitale kompetencer er påkrævet for at indgå et digitaliseret samfund, som arbejdstager, demokratisk borger og forbruger?

Underviserens kompetencehjul

Underviserens digitale kompetencehjul er målrettet undervisere, der skal inddrage teknologi i undervisningen, udnytte digitale læringsresourcer og understøtte elevernes tilstedeværelse i et virtuelt læringsmiljø.

Elevens kompetencehjul

Elevens digitale kompetencehjul er målrettet 7-10. klasses elever, der skal lære at søge information, indgå i online samarbejde, producere digitalt indhold og fremfor alt gøre dette med sikkerhed for øje.

Stærk på nettet

Stærk på nettet er et undervisningsforløb for 6.-10. klasse. Værktøjet er spækket med øvelser, lærervejledninger og længere undervisningsforløb, der skal styrke elevernes færdigheder på nettet.

 

Kurser og ydelser om de digitale kompetencer

MapUs: dynamisk kortlægning

MapUs er det software der ligger bag blandt andet Det Digitale Kompetencehjul. Skabt af Center for Digital Dannelse, kan MapUs generere dynamiske skræddersyede spørgerammer.
Læs mere...

Personlig kompetenceudvikling

Kortlægning af egne digitale kompetencer, med henblik på efter- og videreuddannelse eller som udgangspunkt for MUS/LUS-samtalen.
Læs mere...

Digital ledelse

Et halvdagsworkshop der giver deltagere mulighed for at etablere strategiske udviklingsmål baseret på konkrete kompetenceaspekter.
Læs mere...

Abonnement: Elevens Digitale Kompetencehjul

Administrativt adgang til læringsværktøjet Elevens Digitale Kompetencehjul, som giver skoler overblik over elevers samlede styrker og svagheder for at målrette undervisning og følge udvikling.
Læs mere...