Jacob Brøndum Pedersen

Stifter og digital arkitekt - Cand.scient.soc.
jacob@digitaldannelse.org
LinkedIn

Jacob Brøndum er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fællesskaber. Baggrunden er cand.scient.soc fra Roskilde Universitet, og før han stiftede Center for Digital Dannelse arbejdede han som kommunikationskonsulent i Rambøll.

Med over 100 foredrag og workshop om året er Jacob en af de mest aktive foredragsholdere i Danmark. Med en målgruppe fra 10 til 95 år har han fingeren på pulsen i forhold til emner som forstyrrelser i undervisningen, virtuelle fællesskaber, digital dannelse, teknologi og læring samt nye digitale trends. Et forløb med Jacob er kendetegnet ved den energiske og inspirerende tilgang til området samt den lette kobling fra tanke til handling.

Foredrag og workshops inkluderer: Carlsberg, læringsseminar for Undervisningsministeriet, konference for faglige it-vejledere, Bibliotekernes Årsmøde, Praxis Online-konference, SkoleIntra Træf 2015, K-forum, Ungdomsringen, Højskolernes Hus, Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK), Center for Undervisningsmidler (CFU) og diverse gymnasielle uddannelser

Derudover benyttes han ofte som ekspert i medierne.