Grundpakke til grundskolen

Posted

I denne pakke får du undervisningsmateriale til 1. - 9. klasse. (Opdateret til skoleåret 2019/2020)

1. klasse: “Velkommen på nettet”

Undervisningsforløbet for 1. klasse hedder “Velkommen på nettet” og har fokus på børnenes spæde omgang med det digitale.
Læs mere...

2. klasse: “Hvem skriver du med?”

Undervisningsforløbet for 2. klasse hedder ”Hvem skriver du med?” og har fokus på, at eleverne skal begynde at forholde sig til, hvordan de skriver på nettet, og hvordan der bliver skrevet til dem.
Læs mere...

3. klasse: “Digital identitet”

Undervisningsforløbet for 3. klasse hedder ”Digital identitet”, og har fokus på den identitet eleverne skaber online gennem deres digitale adfærd.
Læs mere...

4. klasse: “Digitale fodspor”

Undervisningsforløbet for 4. klasse hedder "Digitale fodspor", og har fokus på at eleverne opnår indsigt i hvad digitale fodspor er, og hvilken betydning de har for elevernes færden på nettet.
Læs mere...

5. klasse: “Når du siger noget på nettet”

Undervisningsforløbet for 5. klasse hedder ”Når du siger noget på nettet" og har fokus på digital og social kildekritik og digitale adfærdsmønstre.
Læs mere...

6. klasse: “Digital samarbejde”

Undervisningsforløbet for 6. klasse hedder ”Digital samarbejde”, og har fokus på digitalt samarbejde og online diskussioner.
Læs mere...

7. klasse: “God stil på nettet”

Undervisningsforløbet for 7. klasse hedder “God stil på nettet” og har fokus på netetik.
Læs mere...

8. klasse: “Digital kommunikation”

Undervisningsforløbet til 8. klasse hedder “Digital kommunikation” og har fokus på forskellige digitale platformes kommunikative muligheder.
Læs mere...

9. klasse: “Digital dannelse”

Undervisningsforløbet til 9. klasse hedder “Digital dannelse” og har fokus på digital dannelse, hvor refleksion om egen brug af netmedier er i fokus.
Læs mere...
Pris
3500,- årligt

Pakken købes samlet til hele skolen, og indeholder uv-materiale til hvert klassetrin.

Køb abonnement
Log ind

Login er påkrævet for fuld adgang til UV-materialet.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 7174 3876 eller send en mail til dd@digitaldannelse.org