Digitale kompetencer i gymnasiet

Posted on Posted in Medarbejderudvikling

Efteruddannelse for undervisere på gymnasiale uddannelser. Vi stiller skarpt på dine digitale kompetencer og hvordan disse arbejdes videre med - både individuelt og i forbindelse med din daglige undervisning.


Efteruddannelse til gymnasiale undervisere.

Gymnasieloven §29. Stk 6:
Eleverne skal opnå digitale kompetencer, så de lærer at anlægge et kritisk blik på digitale medier og at indgå i digitale fællesskaber. I fagene skal eleverne lære at søge information og forholde sig kildekritisk, når de søger viden gennem digitale medier, og gennem undervisningen skal eleverne opnå erfaring med digitale fællesskaber og arbejde med skabelsen af digitale produkter.

For at lære fra sig, forventes fagpersoner at mestre både digitale færdigheder og være digitalt dannet. Digitale kompetencer er med andre ord blevet nødvendige grundværktøjer for undervisere i det 21. århundrede.

Men det kan være svært at identificere sine egne styrker og svagheder, og sværere endnu at optræne de kompetencer der mangler ekstra opmærksomhed. Med udgangspunkt i vores værktøj Det Digitale Kompetencehjul stiller vi skarpt på din personlige kompetenceprofil og spørger: Hvad skal der arbejdes målrettet med i hverdagen? Hvordan kan du videreformidle de digitale kompetencer til gymnasiets elever?

Deltagerprofil

For undervisere på de gymnasiale uddannelser.

For dig, der vil stille skarpt på egne digitale kompetencer, med henblik på videre efter- og videreuddannelse. Relevant for alle medarbejdere, uanset kompetenceniveau.

Udbytte

  • Kortlægning af egne digitale kompetencer
  • Undervisere kan genkende hvilke specifikke kompetencer er vigtige i deres hverdag
  • Konkete øvelser der giver inspiration til den daglige transfer til elever
  • Praktisk måle-, dialog- og visualiseringsværktøj der gør det nemt at arbejde videre med kompetenceløft (Det Digitale Kompetencehjul)

Form

3 timers workshop med vekslende oplæg og praktisk arbejde.
Plads til 30 deltagere ad gangen.

Indhold

  • Hvad betyder de digitale kompetencer for os som undervisere?
  • Individuelle styrker og svagheder
  • Inspiration til videre forløb
  • Konkrete mål for opkvalificering
  • Transfer til praksis: elevernes digitale dannelse og kompetencer
Vejledende pris

Vi leverer skræddersyet indhold efter dine behov, til en konkurrencedygtig pris. Send en forespørgsel for at få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til Jacob på 61337858.

Send forespørgsel

Dit navn *

Organisation

Email eller tlf. *

Forslag til dato

Besked *

Hvad siger andre


Andre interessante ydelser