Din digitale dobbeltgænger

Posted

Få en øget bevidsthed om dit digitale jeg og tag kontrollen over dine digitale fodspor.


Som individ har du ikke nødvendigvis valgfrihed omkring hvordan samfundets digitaliseringen foregår eller hvilke teknologier der tilvælges på din arbejdsplads. Men som medarbejder kan du alligevel påvirke din arbejdskultur og have en indflydelse på hvordan du bruger de valgte teknologier i hverdagen. Først og fremmest handler det om at tage stilling til din egen digital tilstedeværelse og adfærdsmønstre. Hvilke digitale fodspor sætter du, og hvordan tager du kontrol over dem?

Workshoppen Din Digitale Dobbeltgænger handler om at gøre dig klogere på, hvem du er online; Hvilke informationer gemmes der om dig? Og hvilke værktøjer kan du bruge til at pege din digitale dobbeltgænger i lige præcis dén retning, der bedst afspejler dig? Workshoppen sætter bl.a. fokus på sikker adfærd på nettet, med udgangspunkt i dine digitale fodspor fra Google og Facebook.

Vi taler også om hvad digital dannelse er for et begreb, og hvordan I på arbejdspladsen kan fremme den. Key take-aways samler vi til en digital værktøjskasse, som du kan bruge i dit arbejds- eller privatliv. Værktøjskassen kan du så dele med venner og kollegaer, for at kickstarte dialogen om den digitale kultur I er en del af.

Deltagerprofil

Medarbejdere eller ledere.
Maks 15 deltagere pr workshop

Udbytte

  • Trin-for-trin hands-on hjælp til at justere egne indstillinger på digitale devices, f.eks. til Facebook og Google
  • Øget forståelse for digital dannelse, privat og på arbejdspladsen
  • Digitale aftaler truffet gennem dialog med kollegaer
  • Konkrete øvelser og værktøjer der skaber overblik og giver dig kontrol over dine digitale fodspor
  • Stillingstagen til egen online persona og personlige digitale sikkerhed
  • Friske overvejelser om relationen mellem dit online og offline liv

Form

3 timers hands-on workshop, hvor deltagere bliver klædt på med ny faglig viden og får mulighed for at tage stilling til deres egen digitale adfærd og fremtoning gennem praktiske øvelser og en række digitale hjælpeværktøjer.

Vejledende pris

Vi leverer skræddersyet indhold efter dine behov, til en konkurrencedygtig pris. Send en forespørgsel for at få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 7174 3876.

Send en forespørgsel

Dit navn *

Organisation

Email*

Telefon*

Forslag til dato

Besked *

Hvad siger andre


Andre interessante ydelser