Certificeringskursus: Superbruger

Posted on Posted in Digital Kompetence

Superbrugerkursus der klæder en medarbejder eller leder på til at administrere og vejlede internt i organisationen om relevante digitaliseringsindsatser.


Superbrugerkurset gør lederen eller medarbejderen til den førende digitaliseringsagent internt i organisationen. Målet er, at opfylde det fulde potentiale for digital dialog, måling og strategi.

Første del af kurset gør deltageren til teknisk superbruger af MapUs, styresystemet bag Det Digitale Kompetencehjul. Her er der en grundig indføring i MapUs' administrationsmodul, der giver Superbrugeren mulighed for bl.a. at sammenligne resultater og etablere nye grupper. Undervejs er der hands-on øvelser så kursisten opnår en tryghed i at brug MapUs i egen organisation.

Anden del går på den vejledende rolle kursisten påtager sig ved at uddanne sig som Superbruger. Her bliver deltageren klædt på til at give andre "digital starthjælp", herunder mulighed for at tolke resultater, implementere værktøjet strategisk og sammenholde flere grupper internt.

Deltagerprofil

Til de ildsjæle, HR-repræsentanter, digitaliseringskonsulenter, fagpersoner, ledere eller medarbejdere i organisationen, der ønsker at være intern drivende kraft for målrettede digitaliseringsindsatser.

Udbytte

  • Deltagere modtager et certifikat efter endt kursus og tildeles titlen MapUs Superbruger
  • Administrative rettigheder til at oprette grupper, udtrække rapporter m.m.
  • Værktøjer til at agere digital sparringspartner på alle niveauer af organisationen
  • Input til at tilrettelægge og facilitere oplæg og workshop om de forskellige spørgerammer der ligger i MapUs

Form

Halvdagskursus der veksler mellem ekspertforedrag og hands-on øvelser med de to primære fokuspunkter: det tekniske og det vejledende.

Kurset koster 3.500 pr person. Efter kursus sendes en faktura sammen med MapUs-certifikat. Bemærk, der er en no-show fee svarende til den fulde kursuspris hvis kursisten uden varsel udebliver.

Indhold

Vejledende pris
3500 kr

pr person, ex moms

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til Jacob på 6133 7858.

Send forespørgsel

Dit navn *

Organisation

Email eller tlf. *

Forslag til dato

Besked *


Andre interessante ydelser