Temadag om digital dannelse

Posted

Dyk ned i særligt relevante områder indenfor digital dannelse


Måske har du svært ved at gennemskue, hvordan du for alvor får forklaret dine elever i 6. klasse om digitale fodspor? Måske synes du, at det er svært at nå igennem til de ældste, når I snakker om billeddeling og lovgivning på nettet? 

Den er ikke så mærkeligt. Det kræver nemlig tid og en tydelig kobling til børnenes egen virkelighed, når du vil give dem en dybere forståelse for deres digitale adfærd og de konsekvenser, den har. Derfor afholder vi med jævne mellemrum temadage på landets skoler. Her sætter vi god tid af til en workshop, som både byder på ny viden, hands-on øvelser, diskussion og masser af cases fra virkeligheden. Målet er, at eleverne går derfra klogere og mere reflekteret, og at du som lærer får hjælp til at opfylde nogle af læringsmålene, som handler om digital dannelse.

Deltagerprofil

Elever på mellemtrinnet og i udskolingen

Udbytte

  • Fokus på udvalgte emner efter behov
  • Særligt tilrettelagt undervisning, der opfylder udvalgte læringsmål
  • Øget refleksion om egen digital adfærd
  • Gode råd fra en udefrakommende ekspert

Form

Halv- eller heldagsworkshop i én eller flere klasser. Temadagen faciliteres af én eller flere rådgivere fra Center for Digital Dannelse efter behov. Dagens tema og indhold aftales på forhånd og skræddersyes til skolens behov. Du kan se et eksempel på et heldagsprogram for 6. årgang her

Vejledende pris

Vi skræddersyr programmet til at matche dine behov, pris efter aftale.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 71 74 38 76.

Send en forespørgsel

Dit navn *

Organisation

Email*

Telefon*

Forslag til dato

Besked *