Køb materialepakke til grundskolen

Køb abonnement

Materialepakken til grundskolen består af ni forløb om digital dannelse til alle klassetrin fra 1.-9. klasse. Som abonnent får din skole adgang til alle materialerne i et skoleår ad gangen.

Når du opretter dig som abonnent, skal du vælge et brugernavn og en kode, som alle lærere på skolen kan benytte. Husk derfor at notere dit login ved oprettelse, så du kan dele det med dine kollegaer.

Undgå Æ, Ø og Å i brugernavn og kode – så er systemet mere samarbejdsvilligt.


Faktureringsoplysninger


Rabatkoder og særtilbud


Vilkår og betingelser

Dit abonnement gælder fra dags dato og skoleåret ud. Derfor betaler du også kun for den resterende del af skoleåret, når du tilmelder dig som ny abonnent.

Herefter er abonnementet fortløbende og fornyes automatisk hvert år i august. Hvis du ønsker at afmelde dit abonnement for næste skoleår, skal du blot give os besked senest den 1. juli.

Alle materialer tilhører Center for Digital Dannelse og må kun anvendes til undervisning. Materialerne må ikke ændres eller videredistribueres. Brugen af dit abonnement er begrænset til den angivne organisation og må ikke deles.

Når du tilmelder dig, så accepterer du samtidig vores privatslivspolitik, der giver Center for Digital Dannelse lov til at gemme dine oplysninger.