Viden om digital dannelse

I Center for Digital Dannelse bliver vi hver dag klogere. Vi orienterer os i uddannelsespolitik, digitaliseringstendenser og den nationale forskning fra forskellige aktører. Vores mission er at oversætte denne viden til et lokalt og kontinuerligt arbejde med digital dannelse. Når vi afholder oplæg eller workshops, sætter vi forældres, børn og unges perspektiver på forskellige emner i centrum. Vores mission er nemlig at starte en tryg og givende dialog, der ikke slutter, når vi går.

Gennem vores daglige kontakt med undervisere og rektorer, men også med medarbejdere og ledere, forstår vi os på private og offentlige institutioner tackler digital dannelse. Vi spørger ofte: “Hvad er jeres største udfordring med digital dannelse?”. Svarene er forskellige, men meget går igen, og netop denne viden ønsker vi at dele ud af. Og ja, så skriver også artikler og guides om digital dannelse, der kan gøre voksne klogere på børns digitale liv.

Nedenfor kan du blive klogere på emner inden for digital dannelse og ikke mindst lade dig inspirere af andres vej til mere digital dannelse.