Digital dannelse på ungdomsuddannelser

Sæt fælles fokus på digital dannelse, så du og dine elever taler det samme sprog

Vejledende pris
7500 kr.

ex moms + transport

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 71 74 38 76.

Send en forespørgsel

  Dit navn *

  Organisation

  Email*

  Telefon*

  Forslag til dato

  Besked *

  Fake news, deling af nøgenbilleder, god digital kommunikation, fællesskaber og kulturforståelse. Den digitale verden kræver, at vi har styr på mange ting. Desværre ser vi igen og igen, at selv de mest digitale af os - nemlig vores børn og unge - har svært ved at holde styr på internettets mange skrevne og uskrevne regler. Derfor er målet med dette foredrag, at eleverne får vigtig viden om de mange kompetencer, som den digitale verden kræver af dem - med fødderne solidt plantet i de unges egen virkelighed. Missionen er at skabe refleksion og sætte skub i tankerne uden at løfte pegefingre.

  Samtidig skaber foredraget et godt udgangspunkt, når I skal arbejde videre med digital dannelse i undervisningen. Foredraget giver nemlig en fælles referenceramme, og det er forøvrigt spækket med eksempler fra den virkelige verden.


  Deltagerprofil

  Elever på ungdomsuddannelser
  1 eller flere årgange

  Udbytte

  • Fælles introduktion til digital dannelse
  • Ny viden om digitale tendenser og lovgivning
  • Inspiration til det videre arbejde med digital dannelse
  • Gode råd fra en udefrakommende ekspert

  Form

  45-90 minutters foredrag, som oplagt kan afholdes i en fællestime for en hel årgang. Foredraget afholdes af én rådgiver fra Center for Digital Dannelse, og der vil være små øvelser og afstemninger undervejs. 

  Oplægget kan også afholdes som virtuelt format gennem fx Microsoft Teams eller Google Meet. Formatet er tilpasset med elementer, der aktiverer eleverne undervejs.

  Det er desuden muligt at skræddersy foredraget, hvis du ønsker et særligt fokus.