Ungdomsuddannelser

GRATIS TELEFONISK SPARRING

Kom dine digitale udfordringer til livs med gratis telefonisk sparring.
Læs mere...

DIGITAL KOMPETENCEOPBYGNING

Inspirationsworkshop for medarbejdere. Kortlægning af personlige digitale kompetencer og målrettet bud på opkvalificering gennem ekspertråd og faglig sparring.
Læs mere...

GØR-DET-SELV DIGITAL DANNELSE

UV-materiale til lærere og ledelse der gør skolen i stand til selvstændigt at afholde workshop og foredrag om digital dannelse, når det akutte behov opstår.
Læs mere...

DET TEKNOLOGISKE KLASSEVÆRELSE

Inddrag meningsfuld teknologi i undervisningen, der fremmer didaktikken og læring. Forløbet giver inspiration og praktiske øvelser til lærere, samt konkret rådgivning til ledelse.
Læs mere...

HVAD FOREGÅR DER!

Start dialogen mellem dig og dit digitale barn. Målrettet forældre til unge mennesker, kommer dette forløb omkring brugen af sociale medier og gaming, samt trends som selfies, memes og sexting.
Læs mere...

DIGITAL DANNELSE FOR ELEVER

Tag ordentlig fat i digital dannelse i klassen og på skolen. Digital Dannelse undersøger hvordan man indgår i et socialt, etisk, trygt og værdiskabende samspil med andre i den virtuelle verden.
Læs mere...

DET VIRTUELLE GYMNASIUM

For skoleledere, om skolens virtuelle fællesskab, undervisernes rolle, ansvarsfordeling og etableringen af en digital politik.
Læs mere...