Pædagogisk Dag

Klæd skolens undervisere godt på til at undervise i digital dannelse

Vejledende pris

Fra 10.000 kr.

ex moms + transport

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 71 74 38 76.

Send en forespørgsel

  Dit navn *

  Organisation

  Email*

  Telefon*

  Forslag til dato

  Besked *

  Digital dannelse gør for alvor sit indtog i de danske skoler - både på politisk plan og i hverdagen, hvor nye læringsmål er kommet på skoleskemaet. Men hvad gør man som lærer, hvis man ikke føler sig rustet til at undervise i emner som etik og sikkerhed på nettet? Og hvordan holder man sig opdateret om elevernes digitale virkelighed?

  Denne workshop er en håndsrækning til netop de lærere, men også til deres kolleger, som har en større viden om digital dannelse. På denne pædagogiske dag er der nemlig både plads til diskussion, erfaringsudveksling og rig mulighed for at lære noget nyt. 

  Workshoppen veksler mellem oplæg og øvelser med det formål, at skolens lærere og ledelse skal gå derfra med ny viden og gode idéer til, hvordan skolens strategi vedrørende digital dannelse skal se ud. 


  Deltagerprofil

  Undervisere, ledere og pædagoger i grundskolen eller på ungdomsuddannelser

  Udbytte

  • Nyeste viden om digitale trends & faldgruber
  • Faglig viden og konkrete redskaber, som kan bruges i undervisningen
  • Input til skolens strategiske arbejde med digital dannelse
  • Dialog med kollegaer og sparring med ledelsen

  Form

  Halv- eller heldagsworkshop med både oplæg og øvelser. Workshoppen faciliteres af én eller to rådgivere fra Center for Digital Dannelse (dette aftales på forhånd).

  Vi holder også oplæg for fagpersonale som virtuelt format, hvor deltagerne enten sidder sammen eller hver for sig. Workshoppen holdes over fx Microsoft Teams eller Google Meet og er tilpasset med elementer som digitale afstemninger, quiz eller brainstorm, så deltagerne er aktive og kan mærke hinanden.