Online pædagogisk dag

Få ny viden og online trends og inspiration til undervisning i digital dannelse.

Vejledende pris

Vi sammensætter et program, der passer med jeres tidsplan og ønsker for indhold. Send en forespørgsel for at få et uforpligtende tilbud.

Kan leveres som pakkeløsning med rabat ved tilkøb af

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 61337858.

Send forespørgsel

  Dit navn *

  Organisation

  Email*

  Telefon*

  Forslag til dato

  Besked *

  Digital dannelse er et vigtigt emne at få på skemaet i både grundskolen og på ungdomsuddannelser. Men som underviser, pædagog eller ledelse kan man godt have en følelse af, at børn og unge er mange skridt foran i den digitale udvikling.

  Denne workshop giver jer viden og værktøjer, som kombineret med jeres pædagogiske og didaktiske faglighed klæder jer ekstra godt på til at hjælpe eleverne til en tryg og sikker online færden. Samtidig bidrager workshoppen til en fælles referenceramme, når I skal arbejde videre med skolens strategi, undervisning og skole-hjem-samarbejdet om digital dannelse.

  Online Pædagogisk Dag er en bred indføring i emner som kommunikation, fællesskaber, trends, trivsel og lovgivning. Indholdet favner både de digitale frontløbere i kollegagruppen og dem, som ikke nødvendigvis er opdateret på de nyeste trends, spil og apps.
  Workshoppen veksler (afhængig af længde og ønsker) mellem oplæg, øvelser og digitale dilemmaer. Undervejs er der masser af rum til spørgsmål, diskussion og erfaringsudveksling.


  Deltagerprofil

  Lærere, pædagoger og ledere i grundskolen eller på ungdomsuddannelser

  Udbytte

  • Ny viden om digital adfærd, fællesskaber og faldgruber
  • Konkrete redskaber til dialog om digital dannelse med børn, unge og forældre
  • Input til skolens strategiske arbejde med digital dannelse
  • Mulighed for diskussion i kollegagruppen
  • Mulighed for at få svar på jeres spørgsmål

  Form

  1,5 til 3 timers workshop med både oplæg og øvelser (afhængigt af workshoppens længde). Pædagogisk dag afholdes via skolens digitale platform - fx Google Meet, Zoom eller Microsoft Teams.

  Undervejs vil der være aktive digitale elementer som afstemning, quiz og online gruppearbejde for at bevare fællesskabet, selvom I ikke sidder sammen.
  Oplægget afholdes af én rådgiver fra Center for Digital Dannelse.