Online pædagogisk dag

Få ny viden om elevernes digitale liv og konkrete værktøjer til at undervise i digital dannelse

Vejledende pris

Vi sammensætter et program, der passer med jeres tidsplan og ønsker for indhold. Send en forespørgsel for at få et uforpligtende tilbud.

Mulighed for rabat på undervisningsmaterialer ved booking

Mulighed for mængderabat ved booking af flere oplæg/workshops

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller vil du bare høre mere? Ring til os på 61337858.

Send forespørgsel

  Dit navn *

  Organisation

  Email*

  Telefon*

  Forslag til dato

  Besked *

  Digital dannelse er et vigtigt emne at få på skemaet i både grundskolen og på ungdomsuddannelser. Men som underviser, pædagog eller ledelse kan man godt have en følelse af, at børn og unge er mange skridt foran i den digitale udvikling, når de gamer, laver TikTok-videoer eller finder hvad som helst på Google.

  Denne workshop giver jer viden og værktøjer, som kombineret med jeres pædagogiske og didaktiske faglighed klæder jer ekstra godt på til at hjælpe eleverne til en tryg og sikker online færden. Samtidig bidrager workshoppen til en fælles referenceramme, når I skal arbejde videre med skolens strategi, undervisning og skole-hjem-samarbejdet om digital dannelse.

  Online Pædagogisk Dag er en bred indføring i emner som kommunikation, fællesskaber, trends, trivsel og lovgivning. Indholdet favner både de digitale frontløbere i kollegagruppen og dem, som ikke nødvendigvis er opdateret på de nyeste trends, spil og apps. Undervejs er der masser af rum til spørgsmål, diskussion og erfaringsudveksling.

  Indholdet tager udgangspunkt i vores almindelige Pædagogisk Dag, men oplægget vil ofte være lidt kortere. Øvelser, diskussioner mv. vil være tilpasset det online format.


  Deltagerprofil

  Lærere, pædagoger og ledere i grundskolen eller på ungdomsuddannelser

  Udbytte

  • Ny viden om digital adfærd, fællesskaber og faldgruber
  • Konkrete redskaber til dialog om digital dannelse med børn, unge og forældre
  • Input til skolens strategiske arbejde med digital dannelse
  • Mulighed for diskussion i kollegagruppen
  • Mulighed for at få svar på jeres spørgsmål

  Form

  1,5 til 3 timers workshop med både oplæg og øvelser
  Pædagogisk dag afholdes via skolens digitale platform (fx Google Meet, Zoom eller Microsoft Teams)
  Undervejs vil der være aktive digitale elementer som afstemning, quiz og online gruppearbejde for at aktivere deltagerne

  Se videoen for at blive klogere på, hvordan vi afholder online oplæg. Videoen er optaget under corona-pandemien, men tilgangen er den samme.