Fremtidens underviser

Robotter kommer og tager dit job! Eller hvad? Bliv klogere på uddannelsesektorens fremtid, når vi inviterer til workshop om disruption, EdTech og kunstig intelligens i undervisningen.

21. århundredes kompetencer

Bliv klogere på 21st Skills i skole og undervisningssektoren. Hvilke kompetencer er nødvendige i det 21. århundrede og hvordan kan vi (ud)danne vores elever til at besidde dem?

Digital tryghed

Workshop for medarbejdere, der er tøvende overfor organisationens digitale tiltag og egne digitale evner. Fokus på personlige styrker og begrebsafklaring der sikrer en større tryghed fremover.

Digital ledelse

Et halvdagsworkshop der giver deltagere mulighed for at etablere strategiske udviklingsmål baseret på konkrete kompetenceaspekter.

Den digitale samtale

Halvdagsworkshop der giver indsigt i medarbejdergruppens kollektive styrker og svagheder, med fokus på en videre koordineret indsats.

Personlig kompetenceudvikling

Kortlægning af egne digitale kompetencer, med henblik på efter- og videreuddannelse eller som udgangspunkt for MUS/LUS-samtalen.

Certificeringskursus: Superbruger

Superbrugerkursus der klæder en medarbejder eller leder på til at administrere og vejlede internt i organisationen om relevante digitaliseringsindsatser.

Digitale kompetencer i gymnasiet

Efteruddannelse for undervisere på gymnasiale uddannelser. Vi stiller skarpt på dine digitale kompetencer og hvordan disse arbejdes videre med – både individuelt og i forbindelse med din daglige undervisning.